Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Değişik bir şgeri ise kapıların külliyen örtüsüz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme foslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların cenahı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın kavrama sistemleri ve özge yangın söndürme sistemleri karşı elan okkalı olgun kazanmak bağırsakin krcyangin.com web adresini görüşme edebilirsiniz. 

İçeriden dışarı doğru itildiğinde otomatik yangın kapısı olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir taliının degaje olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Yayılmasını Kontrolör Eylemek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının çabucak büyümesini önler ve yangının henüz bir araba düzlükı etkilemesini sınırlar.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Güç Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış kapıları, bina sakinlerinin hızlı tahliyesini katkısızlayarak can kayıplarını en aza indirir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil çıkmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler basar önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page