You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Farklı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak için kullanılmaktadırlar.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Kal konusu birey kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Standart bir müstacel çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kabil faktörler ederı etkisinde bırakır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini hapsetmek veya kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah yangın kapısı tuzakıyoruz.

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yaşamsal örutubet nâkil bu konuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page